Great spirit open their hearts so

we may teach them the way.

 

 

Tatjana Ulvehjerte

 

2 årig utdannelse ved NIP (norsk institutt for psykosyntese). Samtaleterapeut/Coaching.

15 års erfaring fra barne og ungdomsarbeid/helse og omsorgs yrket.

Healer-Sjaman (samiske og indianske røtter), Spirituell veileder, Reiki Master.

Erfaring med utenomjordisk intelligens og UFO fenomener. 

  

Litt om meg:

Jeg er av både samisk og amerikansk-indiansk bakgrunn. Mine samiske røtter har jeg på min mors side og jeg er født og oppvokst i en tradisjonell samisk familie. Mine indianske røtter har jeg på min fars side og de tilhører Apache og Sioux stammen.

I min samiske slekt har det eksistert shamaner i flere generasjoner og i den senere tid har jeg satt meg nærmere inn i min indianske bakgrunn.

Mitt hovedfokus opp gjennom årene har vært det shamanistiske arbeidet, og i dag fokuserer jeg videre på dette arbeidet og jobber nå som shaman-healer og veileder med røtter i den den samiske og indianske urvisdommen i tillegg til kunnskaper og erfaringer fra mitt eget livs indre utvikling.

 

Min indre utvikling er sterkt inspirert av østens visdom fra både hinduismen og buddhismen, som jeg personlig anser som en livsstil og ikke en religion.

På min indre utviklingsvei har jeg integrert og valgt en livsstil som innebærer et rikt liv der jeg tar sterk avstand fra å utøve vold på andre levende vesener.

Jeg har vært vegetarianer gjennom mange år men lever nå en vegansk livsstil, og det gir meg en styrket livskvalitet, innsikt, harmoni, og glede i mitt daglige liv. Jeg er også en aktiv støtte for dyrs rettigheter.

Jeg anser meg selv som en visjonær og pionéer innenfor selvutvikling og universell bevissthet som etter min mening er basisen i et hvert menneskes iboende spirituelle natur.

 

Jeg er her i denne spesielle tiden på jorden for å hjelpe til med oppvåkningen i menneskehetens bevissthet i overgangen til den nye tid, og denne universelle begivenheten som vokser frem på jorden i dag har en sterk grobunn i verdier som medfølelse, kjærlighet, fred og harmoni på jorden og mellom alle levende vesener.

Jeg tror på en iboende universell kraft i hvert et levende individ, og denne kraften er i stand til å skape om en virkelighet til en annen til det høyeste beste for alle.

La denne kraften inspirere deg til å bli den forandringen du ønsker å se i verden fordi du er skaperen i ditt eget liv, og sammen kan vi som menneskehet skape en ny jord der vi får oppleve oss selv som som den kreative skapende kraft i regi av medfølelse og kjærlighet til Altet.

 

Mitt arbeide:

Jeg arrangerer trommehealinger og trommereiser som jeg anser som kraftfulle redskaper i et selvutviklings arbeide. Jeg er også tilgjengelig for samtaleterapi og veiledning for enkelt personer.

Med tiden vil jeg også fokusere på å holde seminarer og workshops i hjertets hemmeligheter, "det hellige hjerterommet", der vi kan lære oss hjertets språk, og la det bli mer og mer av vårt daglige levesett.

Jeg ønsker også å få til samlinger der vi ser nærmere på vår tids kontakt med utenomjordisk intelligens, der jeg vil bruke forskjellige metoder for å oppnå en fredelig og kjærlighetsfull nærkontakt med stjernenasjonen. Dette er også ett av mine viktigste aspekter i mitt arbeide på jorden.

 

 

"You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one.

I hope some day you'll join us, and the world will be as one"

-John Lennon, Imagine-

 

 

 

Starseed © 2011